Microsoft Flight Simulator: Nordics World Güncellemesi Artık indirilebilir

18.06.2021 13:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Microsoft Flight Simulator için artık Nordics World Güncellemesinin indirilebileceğini duyurdu. Duyurunun ardından ekip yeni bir fragman da yayınladı.
 
Bu güncelleme, Avrupa'nın İskandinav ülkeleri olan Danimarka, Finlandiya, İzlanda, Norveç ve İsveç'e odaklanıyor. Doğal ihtişamı ve mimari harikası ile tanınan bu bölgeler World Update V: Nordics'te aslına sadık kalınarak oyuna dahil edildi.
 
Yeni güncelleme, geniş alanların ayrıntılarında iyileştirmeler ve bölgesel mimari geliştirmeleri içeriyor. 100 havaalanını da oyuna dahil ediyor. 
 
Güncelleme fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 7 Dk önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 23 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler