Microsoft Flight Simulator Oynanış Fragmanı

15.11.2019 00:03 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Microsoft Flight Simulator için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı ve oyun için anlaştığı bazı şirketleri duyurdu:
 
Airbus
The Boeing Company
CubCrafters
Daher
Diamond Aircraft Industries
ICON Aircraft
Robin Aircraft
Textron Aviation
 
Oyunun Xbox.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Microsoft Flight Simulator, en sevilen simülasyon serilerinden birinin yeni neslini temsil ediyor. Bu inanılmaz gerçekçi dünyada hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar en ayrıntılı ve etkileyici görünen uçakları uçurun. Kendi uçuş rotanızı oluşturun ve dünyada istediğiniz bir yere uçun. Gündüz veya gece uçuşlarının tadını çıkarın ve gerçekçi, zorlu hava koşullarıyla yüzleşin.

 
Microsoft Flight Simulator 2020'de  Windows 10 PC için çıkacak. Daha sonraki bir tarihte Xbox One'a gelecek. Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler