Microsoft, Oyun Stüdyoları Almaya Devam Etmeyi Planlıyor

09.07.2020 21:00 Gazali Çetinkaya

 
Son birkaç yılda Ninja Theory, inXile Entertainment ve Obsidian Entertainment'ı satın alarak birinci parti stüdyolarına katan Microsoft'un bu konuda durmaya niyeti yok gibi görünüyor.

GamesIndustry.biz ile konuşan Xbox patronu Phil Spencer oyun stüdyoları alma konusunda yavaşlamayacaklarını belirtti.
 
"Kısa süre içinde birkaç yeni stüdyoyu bünyemize kattık ve bu stüdyoların doğru şekilde ekibimize katıldıklarından emin olmak istiyoruz. Organizasyonumuzun tam bir parçası gibi hissetmelerini ve desteklendiklerini bilmelerini istiyoruz."
 
"Önceliğimiz stüdyoların, oyunlarını en iyi şekilde oluşturmalarına yardımcı olmak için ihtiyaç duydukları şeylere onlara sağlamaktı. Bu da bazı zaman çizelgelerinin uzaması ve onlara daha fazla bütçe verilmesi anlamına geliyor. Microsoft CEO'su Satya Nadella ve CFO Amy Hood'dan çok büyük destek alıyoruz ve [yeni stüdyolar almada] yavaşlamamız konusunda sinyal vermediler. Fakat yönetici ekibi olarak sürdürülebilir bir hızda ilerlemeliyiz. Her zaman birileriyle görüşüyoruz ve doğru zamanı bulmalıyız." 
 
Son çıkan haberlere göre AT&T, Warner Bros'un oyun bölümü Warner Bros. Interactive Entertainment'ı satmayı düşünüyor ve satın almayı düşünenler arasında Microsoft da var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler