Microsoft: "Quantum Break, Steam'de Satılmayacak"

14.02.2016 17:58 Alkan Adakaner


    Kısa bir süre önce PC için duyurulan ve doğal olarak da Xbox One'a özel olmayacağı ortaya çıkan Remedy'nin aksiyon-macera oyunu Quantum Break için bazı oyuncuların hiç de hoşuna gitmeyecek bir açıklama daha yapıldı.
 
    Microsoft'tan Aaron Greenberg'in açıklamasına göre Quantum Break'i sadece Microsoft'un mağazasından satın alabileceğiz. Windows 10 ve dolayısıyla da DX12'ye ihtiyaç duyan oyun Xbox One ile online olarak kayıt dosyalarını paylaşıyor. Ayrıca oyunun Xbox One sürümünü alınca PC sürümüne de ücretsiz sahip olacaksınız.
 
    Hiç kuşkusuz Quantum Break'in Steam'de satılmayacak olması bazı oyuncuların hiç hoşuna gitmeyecektir. Bakalım bu durum oyunun PC'deki satışlarını nasıl etkileyecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 126 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler