Microsoft, Rise of the Tomb Raider İçin Şimdiye Kadar Yapılmış En İlginç Reklamlardan Birini Yapıyor

12.11.2015 19:40 Samet Konuksal


    Rise of the Tomb Raider başarılı bir şekilde piyasa çıkışını yaptı. Şimdilik sadece Xbox platformlarına çıkan Rise of the Tomb Raider için Microsoft, şimdiye kadar yapılmış en ilginç reklam çalışmalarından birini başlattı.
 
    Bugün başlayan ve 24 saat boyunca sürecek olan etkinlik kapsamında 8 kişi Londra'daki bir billboardda farklı hava şartlarına maruz kalıyor. Aslına bakarsanız bu bir reklam değil yarışma. Yarışma sonucunda billboardda kalan son kişi, Tomb Raider'ın temasına yakışır bir tatile ücretsiz olarak çıkma hakkını elde edecek. 
 
    İşin ilginç yanı yarışmacılara hangi hava şartlarının sunulacağı tamamen sizin oylarınıza kalmış. Twitch'ten canlı yayının yapıldığı yarışmaya izleyiciler oy vererek fırtına, kar, aniden bastıran sıcak hava ve dondurucu soğuk gibi hava şartlarını seçebiliyorlar. Canlı yayın adresine buradan ulaşabilirsiniz. Yarışmacılardan birisi çoktan düşmüş bile!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 2 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 6 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler