Microsoft, Switch 2'nin 2024 Başlarında Geleceğini Öne Sürdü

14.07.2023 17:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo tarafından kullanıcılara sunulacak Switch konsolunun yeni nesil sürümü Switch 2 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu seferki bilgiler Microsoft ile FTC arasındaki son davanın mahkeme belgelerinden geliyor. Bu kapsamda Switch 2'nin 2024'ün başlarında geleceği bildiriliyor.
 
Switch 2, 2024'ün erken dönemlerinde karşımıza gelmeye hazırlanıyor
 
 
 
Ortaya çıkan mahkeme belgelerinde Microsoft bir sonraki Nintendo Switch konsolunun gelecek yılın erken döneminde / başlarında geleceğini belirtiyor. Bu cümleler Ubisoft gibi büyük oyun şirketlerinin bir sonraki konsol hakkında çeşitli bilgiler sundukları son raporlardan geliyor. Bununla beraber Nintendo başkanı Doug Bowser, yeni Switch'in "birkaç yıl" içerisinde kullanıcılara sunulacağını aktarıyor.
 
Bowser geçtiğimiz Mart ayında konu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Bay Furukawa'nın (Nintendo Başkanı) yakın zamanda söylediği gibi keşfedilmemiş bir alana giriyoruz. Bu kadar çok talebin olduğunu görmek heyecan verici. Bu kapsamda Switch konsolu bizim için önemli bir yerde."
 
Öte yandan yakın zamanda yeni Nintendo Switch'in "sekizinci nesil donanıma daha yakın" bir güce sahip olacağı ve bunun da PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının güçlerine denk geleceği bildirildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 3 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 5 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler