Microsoft ve Square Enix, Rise of the Tomb Raider'ın Başarısından Memnun

30.11.2015 22:58 Ömür Gencer


      Rise of the Tomb Raider çıkış yapmadan önce Microsoft, oyuna güvendiğini dile getirmişti. Yapılan yeni açıklamalar, hem Microsoft'un hem de Square Enix'in Rise of the Tomb Raider'dan gayet memnun olduğuna işaret ediyor.
 
      Yapımın yönetmeni Brian Horton, Rise of the Tomb Raider'ın forumlarında ileri atılan düşük satış rakamlarını kesin bir dille yalanlayarak şunları söyledi: "Square Enix ve Microsoft; Crystal Dynamics, Eidos ve oyunun kendisinden memnun. Satış konusuna geldiğimizde, bu konu hakkında bir şey söyleyebilecek yetkide değilim. O yüzden daha fazla yorumda bulunmayacağım."
    
       Horton, yetkisi bulunmadığı için satış rakamlarını açıklayamasa da oyunun inceleme puanları oyunun arkasındaki firmaların memnuniyetini kanıtlar nitelikte. Rise of the Tomb Raider'ın Game Awards etkinliğinde bir ödüle aday olduğunu hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 20 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler