Microsoft'tan Xbox One için Karar: Artık Oyun Geliştirilmeyecek

16.06.2023 22:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni nesil Xbox Series X|S konsollarının piyasaya sürülmesinden iki buçuk yıl sonra Microsoft, Xbox One için nihai kararını verdi. Bu doğrultuda şirket artık yeni nesil konsollara odaklanacağını ve Xbox One konsollarının ise geri planda kalacağını açıkladı. 
 
Xbox One için artık oyunlara odaklanılmayacak
 
 
 
Microsoft tarafından oyunculara sunulan Xbox One için yeni hamle gerçekleşiyor. Bu kapsamda artık şirket yeni nesil konsollara odaklanıyor. Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty, Axios ile yaptığı bir röportajda stüdyonun artık Xbox One için bir planının olmadığını açıklıyor.
 
Birtakım açıklamalarda bulunan Booty ek olarak şunları aktarıyor: "Oyuncular Xbox One konsollarında oyun oynamaya devam etmek istiyor. Biz de bunun için Microsoft'un bulut oyun hizmetini öne çıkarıyor ve bu şekilde oyunları oynama seçeneğini sizlere sunmak istiyoruz."
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Xbox sunumunda birçok yeni oyun duyurusu ve mevcut oyunların oynanış içerikleri yayınlandı. Oyuncular artık gerçekten yeni nesil oyunların bir an önce gelmesini bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler