Middle-earth: Shadow of War The Desolation of Mordor Hikaye Genişlemesi Açılış Sinematiği

04.05.2018 08:07 Gazali Çetinkaya

 
   Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Monolith Productions, Middle-earth: Shadow of War'un ikinci hikaye genişlemesi The Desolation of Mordor'un açılış sinematiğini paylaştı.
 
  The Desolation of Mordor hikaye genişlemesinde oyuncular Minas Ithil'in Kule Kaptanı Baranor karakterini yönetecek. Oyuncular Mordor'un Doğu Çöllerinde düşman hatlarının ötesinde epey ilerleyip bir Easterling Ordusu kurarak Gölge Savaşında yeni bir cephe açmaya çalışacak ve efsanevi Ejderha adamları bulmak için Desolation of Mordor'un derinliklerine seyahat eden destansı Cüce Avcı Torvin ile buluşacak.
 
   The Desolation of Mordor 8 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. The Desolation of Mordor Expansion Pass ile Story Expansion Pass'e dahil olacak. Oyuncular isterse tek olarak da satın alabilecek.
 
   Açılış sinematiğini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler