Minecraft Legends inceleme puanları

20.04.2023 14:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Mojang Studios, Blackbird Interactive'in ve yayıncılığını ise Xbox Game Studios'un üstlendiği çevrimiçi odaklı strateji aksiyon oyunu Minecraft Legends çıkış yaptı ve inceleme puanları gelmeye başladı. Şu anda Steam incelemeleri karışık olan bu yapımın Metacritic puan ortalaması 69.
 
Minecraft Legends inceleme puanları
 
 
 
Arkadaşlarla ve diğer oyuncularla beraber atıldığımız bu aksiyon strateji oyunu içerisinde kendimize ait bir üs inşa edebiliyor, bu üssü güçlendirebiliyor ve saldırılara karşı koruyabiliyoruz. Çevrimiçi bir yapıya sahip Minecraft Legends, oyuncuları pek memnun edememiş gibi gözüküyor. Birçok oyuncu multiplayer sisteminin kötü olduğunu ve takım içi iletişimin kurulamadığını belirterek eleştirilerini dile getiriyor.
 
Geliştirilmesi gereken kısımlarının olduğu Minecraft Legends'ın inceleme puanları ise şu şekilde:
 
- PC (Metacritic ortalaması 69) 
 
İnceleme puanlarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Bu kısımdan neden bu puanların verildiğini ve detaylı incelemeleri görebilirsiniz. 
 
GameStar - 89
The Games Machine - 82
PC Games - 80
Everyeye.it - 80
GamingBolt - 80
Power Unlimited - 78
Vandal - 72
Screen Rant - 70
WellPlayed - 70
Destructoid - 70
GameSkinny - 70
SECTOR.sk - 70 
VideoGamer - 70
Twinfinite - 70
PCGamesN-  70
Inverse-  70 
TrueGaming - 65
IGN Portugal - 60
PC Invasion - 55
PC Gamer - 50 
 
Oyun şu anda Steam'de 399,00 TL, Playstation Store'da (PS4 -PS5) 399,00 TL, Xbox mağazasında (Xbox Series X|S ise 675 TL. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Legends Platformlar: PC Geliştirici: Mojang Specifications Dağıtıcısı: Xbox Game Studios Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler