Monolith, Middle-earth: Shadow of War için Yeni Bilgiler Paylaştı

13.03.2017 08:27 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici stüdyo Monolith Productions, Twitch üzerinde gerçekleştirdiği bir canlı yayın esnasında Middle-earth: Shadow of Mordor'un devam oyunu Middle-earth: Shadow of War için bazı bilgiler paylaştı. 
 
   Paylaşılan bilgiler maddeler halinde şu şekilde: 
 
-Shadow of War'un yetenek ağacı yüzden fazla yeteneğe sahiptir, bu da oyunculara oyun stilleri üzerinde daha fazla seçenek sunar.

-Her kale açık bir dünya alanına sahiptir, bu nedenle keşif için daha fazla fırsat olacak.
 
-Dövüş sistemi geliştirildi ve Celebrimbor için yeni eklemeler getirildi. Karakter ağır saldırlarda mızrak kullanamayacak.

-Talion kuşatma silahlarını kontrol edebilecek.

-Shadow of War, Yüzüklerin Efendisi evreninden daha fazla karakteri tanıtacak. Bunlardan bazıları ise karşımıza boss olarak çıkacak.

-Meydan okumayı sevenler için daha yüksek bir zorluk seviyesi bulunacak.

-Genişlemeler ile DLC oyunu zenginleştirecek ve ana oyun karakterleri etrafında dönmeyecek.
 
   Middle-earth: Shadow of War 22 Ağustos tarihinde Kuzey Amerika'da, 25 Ağustos tarihinde ise Avrupa'daPlayStation 4, Xbox One ve PC (Windows 10 ve Steam) için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler