Monolith Tarafından Geliştirilen Wonder Woman Oyununun Başı Dertte

05.06.2024 14:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Monolith Productions tarafından şu anda geliştirilme aşamasında olan ve Wonder Woman imzasını taşıyacak projeden çeşitli detaylar ortaya çıktı. Yayınlanan yeni bir rapora göre oyunun gelişimi oldukça sorunlu bir sürece girmiş durumda.
 
Wonder Woman yaklaşık 3 yıldır geliştiriliyor
 
 
 
Ortaya çıkan bu bilgiler elbette hayranları üzecek türden. Bildiğiniz üzere Monolith stüdyosu Wonder Woman projesini Aralık 2021 yılında The Game Awards etkinliği sırasında duyurdu. Burada Diana karakterinin ön plana çıktığı kısa bir fragman bizlere sunuldu. Kirkland / Washington merkezli şirket duyurunun bir parçası olarak ilerleyen süreçte çıkacak oyunun bir açık dünya oyunu olarak tasarlandığını da doğruladı. O zamandan bu yana proje hakkında çok az şey paylaşıldı.
 
Wonder Woman projesi için detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmadı. Aynı zamanda Haziran ayının en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Summer Game Fest 2024'te de bu oyunun gösterilmeyeceği bildirildi. Hem ekip hem de proje hakkında sessizlik devam ederken, ilerleyen süreçte nasıl bir durumla karşı karşıya kalacağımızı hemen hemen herkes merak ediyor. Son olarak oyun yaklaşık olarak 3 yıldır geliştirilme aşamasında bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler