Monster Hunter Filminin Yönetmeni, Video Oyunların Filme Nasıl Uyarlanması Gerektiğini Açıkladı

20.10.2020 13:19 Özgür Eroğlu

 
Daha önce Capcom'un başarılı video oyun serisi olan Resident Evil'ı filme uyarlayan, şu anda da başka bir oyun uyarlaması olan Monster Hunter'ın üzerinde çalışan yönetmen Paul W.S. Anderson, video oyunların filme nasıl uyarlanması gerektiğini açıkladı.
 
Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Paul W.S. Anderson, video oyunlarını filme uyarlama konusunda "Oyunun yapısına sadık olmanız gerekiyor. Ancak çok ince bir çizgide yürüdüğünüzü de unutmayın. Bu filmleri hem oyunları oynayan ve seven insanlar için hem de hiç bilmeyen insanlar için yapıyoruz. Oyunu bilmeyen birisinin, oyunu bilmediği için izlememesini istemeyiz. Bu yüzden bazı şeyleri değiştirmemiz gerekebiliyor ve o zaman da oyunun ciddi hayranları biraz kızabiliyor." dedi. 
 
Yönetmenin son oyun uyarlaması filmi 30 Aralık'ta yayınlanacak. Monster Hunter'ın yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Jannik Schümann ve Meagan Good bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Filmi Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Constantin Film Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler