Monster Hunter Stories 2 için 13 dakikalık PC Oynanış Videosu Yayınlandı

24.06.2021 13:47 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da 'Arekkz Gaming' kanalı, Monster Hunter Stories 2'nin 13 dakikalık oynanışını içeren bir video paylaştı. Bu video size oyunun PC'de nasıl göründüğüne dair bir fikir verecek.
 
Hikaye tabanlı bir RPG deneyimi sunan Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, oyunculara yeni bir maceranın kapısını aralayacak. Oyuncular çeşitli doğal mekanlara seyahat edecek, destansı görevlere başlayacak ve muhteşem canavarlarla dost olabilecek.
 
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, 9 Temmuz'da Switch ve Steam üzerinden PC'de yayınlanacak. Ayrıca Denuvo korumasını kullanacak.
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 1 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 2 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler