Mortal Kombat 11: Aftermath Genişlemesi Çıkış Fragmanı

21.05.2020 16:41 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealms Studios, Mortal Kombat 11 genişleme paketi Aftermath'in çıkış fragmanını yayınladı.

26 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için çıkacak. PlayStation Store ve Xbox Store'da 279,00 TL, Steam'de 67,00 TL.

Konsollarda Türkiye saati ile 18:00'da; Steam ve Stadia'da 20:00'da erişime açılacak.
 
Aftermath tanıtım yazısı:
 

Mortal Kombat'ın ilk büyük genişleme paketini deneyimleyin. Aftermath, güven ve düzenbazlık etrafında şekillenen yepyeni bir sinematik hikâye sunuyor. Yeni Zamanın Bekçisi ve Earthrealm'in koruyucusu olan Ateş Tanrısı Liu Kang, hayalini kurduğu geleceği güvence altına almak istiyor. Bunu yapmak için, akla hayale gelmeyecek bazı müttefiklerin ve tanıdık bazı düşmanların yardımını almak zorunda. Kaderleri belirsizken kime güvenebileceklerine ve kimi yenmeleri gerektiğine oyuncular karar verecek. Yeni bir gelecek inşa edin.
 
Şunları içerir:

• Yepyeni Sinematik Hikâye
• 3 Yeni Oynanabilir Dövüşçü - Sheeva, Fujin ve konuk RoboCop
• Zaman içinde yayımlanacak 3 Yeni Kostüm Paketi
 
Mortal Kombat 11 temel oyun gerektirir. Yeni oyuncular MK11: Aftermath Kollection satın alabilir. 

 
Aynı gün bir de ücretsiz güncelleme yayınlanacak ve bu güncelleme Klassic Dead Pool ve Soul Chamber dövüş sahnelerini, yeni Stage Fatalities ve Friendships özelliğini oyuna ekleyecek.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 28 Dk önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler