Mortal Kombat 11 Bu Hafta Sonu PS4 ve Xbox One'da Oynaması Ücretsiz

09.10.2019 17:56 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealm Studios, Mortal Kombat 11'in 11 - 14 Ekim tarihleri arasında PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.
 
Bu sürümde hikaye modunun ilk iki bölümü, yerel ve çevrimiçi 1v1 dövüşler, The Krypt, Fatality Training ve Towers of Time modları bulunacak. Kombat Pack indirilebilir içerik karakterleri Terminator, Nightwolf ve Shang Tsung Towers of Time modunda oynanabilir olacak.
 
Kaydedilen ilerleme oyunu satın aldığınız takdirde tam sürüme aktarılacak ve satın almayı düşünenler için oyun 11 - 14 Ekim tarihleri arasında PlayStation Store ve Xbox Store'da %40 indirime girecek.
 
Mortal Kombat 11 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 49 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler