Mortal Kombat 11 ‘RoboCop vs. Terminator’ Oynanış Videosu

20.05.2020 16:23 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealms Studios, Mortal Kombat 11 için RoboCop ile Terminator'ün birbiriyle dövüştüğü iki adet oynanış videosu yayınladı.

Terminator, Kombat Pack indirilebilir içerik karakterlerinden biri. RoboCop ise Aftermath genişleme paketi ile birlikte gelecek.
 
Yepyeni bir sinematik hikaye, üç oynanabilir karakter (Fujin, Sheeva ve RoboCop) ve üç yeni kostüm paketi içerecek Aftermath genişleme paketi 26 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. PlayStation Store ve Xbox Store'da 279,00 TL, Steam'de 67,00 TL'den satışta. 

Oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler