Mortal Kombat 11'e 3 Kişilik Co-Op Modu Geliyor

29.09.2019 21:24 Özgür Eroğlu

 
Geliştirici NetherRealms perşembe günü bir yayında, Mortal Kombat 11’e co-op modu ekleneceğini söyledi. Bu mod ile birlikte üç oyuncu, daha büyük bir düşmana karşı savaşabilecek.
 
Team Raids adı verilen bu yeni mod, farklı düşmanları olan üç oyuncuyu, daha güçlü ve ortak bir düşmanı oyuncular karşısında takım haline getiriyor. Bireysel dövüşler sırasında oyuncuların tüm ekibin güçlenmesini sağlayabilecek ya da ana boss’a daha fazla hasar sağlayabilecek görevler bulunuyor. Bu dövüşlerin her biri zamanlı olduğu için her oyuncunun efor sarf etmesi gerekecek.
 
Bu yeni mod geleneksel MMO tarzından ilham alınarak yapılmış ve Mortal Kombat 11’in en zorlu görevlerinden biri olması amaçlanıyor. Geliştiricilere göre, belirli bir tarih belirtilmemiş olmasına rağmen Mortal Kombat 11’in bir sonraki yamasıyla birlikte bu özelliklerden bazılarını görebileceğiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler