Mortal Kombat 11'in 1.07 Yaması PS4 ve Xbox One İçin Yayınlandı

08.08.2019 19:48 Nursema Emre

 
Dün gerçekleştirilen KomatKast ile müjdelenen ve NightWolf'un oynanışına odaklanan Mortal Kombat'ın 1.07 yaması an itibarı ile oyuncularla buluştu. Bugün yayınlanan 1.07 aması PS4 için 5GB, Xbox One için ise 6.12 GB boyutunda.
 
Daha önce de belirttiğimiz üzere oyunun çoklu oyunculu modunda çok ciddi bir denge getirilmeye çalışılmış. Mortal Kombat 11'de yer alan hemen hemen bütün karakterlere nerf ve buff gelmiş durumda. Özellikle oyuncuların ağırlıkta seçtiği karakterler ile ilgili ciddi bir çalışma yapılmış.
 
Çoklu oyunculu moddaki karakter dengelerinin sağlanması dışında oyundaki Brutality ve Fatality'lerdeki görsel sorunların ve hataların giderildiği ve oyuncuların satın alabileceği yeni karakter kaplamaları ve malzemeler getirildiği de belirtilmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler