Mortal Kombat 11'in Yeni Denge Yaması Yakında Geliyor

07.08.2019 11:25 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde Warner. Bros. Interactive Entertainment ve Netherrealm Studios, Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Nightwolf için iki dakikalık bir oynanış fragmanı paylaşmıştı. İlgili haberimize buradan göz atabilirsiniz.
 
Netherrealm Twitter'da bugün KombatKast'le ilgili bir yayın yapacak. Bu etkinlik Türkiye saatiyle 23.00'da gerçekleşecek. Yayın boyunca büyük bir ihtimalle NightWolf'un oynanışını daha fazla izleyebileceğiz, dahası yakında gelecek olan Mortal Kombat 11 denge yamasına dair detaylar da paylaşılacak.
 
Kısa bir süre önce Netherrealm'dan topluluk yöneticisi Tyler Lansdown tarafından da yayın için bir tweet paylaşıldı. İlgili tweet'i aşağıdan görebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler