Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Spawn'ın Oynanış Videosu 8 Mart'ta Yayınlanacak

30.01.2020 23:24 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Spawn'ın oynanış videosunu ne zaman göreceğimiz açıklandı.
 
Spawn, Kombat Pack indirilebilir içeriğinin son üyesi olacak. Mortal Kombat 11'in attığı Tweet'e göre Spawn'ın ilk oynanış görüntüleri Final Kombat adlı turnuvada yayınlanacak. Turnuvanın düzenleneceği etkinliğe Spawn karakterinin yaratıcısı Todd McFarlane ve oyundaki Spawn'ı seslendirecek olan Keith David de katılacak. 
 
Tweet'e göre oynanış videosu 8 Mart'ta yayınlanacak. Spawn ise oyuna 17 Mart'ta eklenecek. Mortal Kombat 11, şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için erişilebilir durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 14 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler