Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Spawn'ın Tasarımı Belli Oldu

21.02.2020 19:48 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Spawn'ın nasıl bir görünüme sahip olacağı belli oldu.
 
Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane'in Twitter üzerinden paylaştığı Spawn figürü ile karakterin oyunda nasıl bir görünüme sahip olacağı belli olmuş oldu. Bahsi geçen Tweet'i ve görselleri aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Ayrıca Spawn'ın ilk oynanış videosu 8 Mart'ta yayınlanacak. Oyuna 17 Mart'ta eklenecek. Mortal Kombat 11, şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için erişilebilir durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler