Mortal Kombat 11'in Yönetmeni Oyunda Görmek İstediği Karakterleri Açıkladı

15.10.2019 17:20 Özgür Eroğlu

 
Popüler dövüş oyunu serisi Mortal Kombat'in bu yıl yayınlanan son oyunu Mortal Kombat 11'in yönetmeni oyunda görmek istediği karakterleri açıkladı. Olumlu puanlar alan Mortal Kombat 11'e bildiğiniz gibi çıkışından bir süre sonra oynanabilir karakterler ekleniyor. BÖrneğin geçtiğimiz haftalarda oyuna Terminator eklendi.
 
Oyunun yönetmeni Ed Boon, Meu PS4 ile yaptığı bir röportajda oyunda görmek istediği karakterleri açıkladı. Bunlardan ilki Street Fighter karakteri. Spesifik olarak birini söylemedi ama mutlaka kafasında birkaç karakter vardır.
 
İkinci olarak günümüzün en popüler oyuncularından olan Keanu Reeves'in canlandırdığı, başarılı aksiyon filmi John Wick'in ana karakteri John Wick. Bu seçim büyük olasılıkla oyuncuların çoğunun hoşuna gidecektir.
 
Üçüncü karakterde ise Keanu Reeves'ten çok uzaklaşamamış Ed Boon. Son karakter ise Matrix'ten Neo.
 
Bu karakterlerin oyuna gelmesiyle ilgili bir kesinlik tabii ki yok. Ancak yönetmen istiyorsa az da olsa gelme ihtimali olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler