Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Quan Chi Çıkış Tarihi Açıklandı

04.12.2023 16:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici NetherRealm Studios, dövüş oyunu Mortal Kombat 1'in indirilebilir içerik karakteri Quan Chi'nin çıkış tarihini açıkladı. Karakter Kombat Pack sahipleri için 14 Aralık'ta, tüm kullanıcılar için ise 21 Aralık'ta yayınlanacak. Ayrıca konuk karakter Peacemaker Şubat 2024'te piyasaya sürülecek.
 
Yeni karakter oyuna dahil oluyor 
 
 
 
Quan Chi, Dünya dışında madeninde ağır işlerde çalışmak üzere doğdu. Geleceği yoktu, sadece karanlık tünellerde ölüm kokusu vardı. Maden işçisi arkadaşlarına ihanet ettikten sonra hayatı için endişe eden Quan Chi'nin hayatı gizemli bir hayırsever tarafından kurtarıldı ve hizmetinin karşılığında onu madenlerden kurtarmayı ve kara büyü konusunda eğitmeyi teklif etti.
 
Netherrealm'in en kötü büyü ustası olan Quan Chi, Shang Tsung ile beraber diyarları fethetmek için planlar yapıyor. Yeni videoda Quan Chi'nin ruh çağırma güçleri ve portalları manipüle etme becerisinin yanı sıra yıkıcı saldırılar için kafatasları, iskeletler ve Netherrealm iblislerini çağırma yeteneği de sergileniyor. 
 
Mortal Kombat  şu anda  PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden mevcut.
 
Karakter fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 1 Platformlar: PC Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 44 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 56 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler