Mortal Kombat Filmi Ertelenebilir

01.04.2020 17:19 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının popüler dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat'in filmi bir süredir yapım aşamasında. Mortal Kombat'in yapımı da Koronavirüs sebebiyle durduruldu. Filmin vizyon tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmamıştı, ancak geçtiğimiz gün filmin yapımcısı Todd garner bir açıklama yaptı.
 
Net bir bilgi verilmese de filmin ertelenme tehlikesinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir takipçinin "Mortal Kombat ertelenecek mi? sorusu üzerine Todd Garner, "Ne yazık ki şu anda bunu kimse bilmiyor. En yakın zamanda sizlerle paylaşacağız." cevabını verdi.
 
Koronavirüs salgınının etkisi yakın zamanda geçerse, büyük ihtimalle vizyon tarihinde bir değişiklik olmaz. Umuyoruz da bir değişiklik olmaz, en yakın zamanda salgının önüne geçilebilir. Şu an için filmin vizyon tarihi 12 Mart 2021.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler