Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge'in Yaş Sınırı Belli Oldu

28.01.2020 00:57 Özgür Eroğlu

 
 
Warner Bros.'un yayınladığı ve oyun dünyasının en popüler dövüş oyunlarından biri olan Mortal Kombat'in animasyon filmi bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu: Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge.
 
Duyurulduğu sırada oyunun yapımcılarından Ed Boon, animasyonun oldukça şiddet dolu olacağını zaten söylemişti. Bugün de direkt olarak filmin yaş sınırını açıkladı diyebiliriz. Ed Boon'un da yazdığı gibi film The Joker veya The Killing Joke animasyonu gibi "R" dereceli olacak. Yani ülkemiz için 18+ olarak yayınlanacak. 
 
Animasyonun bu yılın ilk yarısında çıkması planlanıyor. Seslendirmen kadrosunu buradaki haberimizden okuyabilirsiniz. Aynı zamanda Mortal Kombat'in bir de filmi şu anda yapım aşamasında. Onun da ilk fragmanı bu yaz paylaşılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler