Mortal Kombat Senaristi Deadpool Tarzı Bir Film Yapmak İstiyor

05.08.2019 22:17 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en çok bilinen dövüş oyunlarından biri olan, bol bol kan ve vahşet gördüğümüz başarılı dövüş oyunu Mortal Kombat serisinin filminin üzerinden tam 22 yıl geçti. Çoğu insan tarafından iyi hatırlanmayan bu filmlerin üzerine bu sefer daha "ciddi" ve daha iddialı bir Mortal Kombat filmi geliyor.
 
Filmin senaristi Greg Russo filmin senaryosunun yazım aşamasında Deadpool filmlerini örnek aldığını söyledi. comicbook.com'a konuşan Greg Russo röportajın geri kalanında şu cümleleri kullandı. 
 
"Filmin senaryosu yapım aşamasındayken Deadpool filmi çıktı ve gerçekten filmin tonunu çok sevdik. İçinde harika bir mizah var ve bu mizahı çıkarttığınızda gerçek karakterleri kalıyor. Mizahı çıkarttığınızda karakterlerin gerçekten neler yaşadıkları ortaya çıkıyor."
 
Ayrıca Russo, filmde olacak ölümlerin oyunlardaki "fatality" gibi olacağını söyledi. Mortal Kombat filmi ile ilgili şu an tek bilinen şey 2021 yılında gösterime girme planının olduğu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler