Mousesports'un Yeni Oyuncusu Bymas, HLTV'ye Açıklamalarda Bulundu

31.08.2020 22:39 Hamit Can Sayılgan

 
     Alman elektronik spor organizasyonu mousesports'un Counter Strike: Global Offensive takımına transfer ettiği yeni oyuncusu Aurimas "Bymas" Pipiras, HLTV'ye açıklamalarda bulundu.
 
     Litvanyalı CS:GO oyuncusu ilk olarak Olofmeister'ın yerine FaZe Clan'da oynama şansı elde ederek kendini göstermişti. Bu süreçte FaZe Clan hakkında açıklamalarda bulunan Bymas; "Bence pozisyonlarımda ve rollerimde iyi performans gösterdim ancak stresli olduğum ve bazı aptalca hatalar yaptığım anlar oldu. Sanırım benim için en büyük zorluk stresle, baskıyla başa çıkmak ve Lurker rolünü üstlenmekti. Bu, CS takımında sahip olmadığım bir deneyim ve iyi bir rotasyon anlayışı gerektiren bir rol." dedi. Öte yandan Bymas'ın FaZe Clan yer aldığı zamanda en çok coldzera'nın ona yardımcı olduğunu söyledi. 
 
     Mousesports'a 6. oyuncu olarak transfer edilen Bymas'ın Özgür "woxic" Eker'in kadro dışı bırakılmasıyla ana kadroya yer alacak olması sonrasında nasıl bir oyun stili izleyeceği merak konusuydu. Bymas bu konu hakkında: "Karrigan'ın şu andaki hedefi bana boş alan ve sevdiğim pozisyonlarda oynamama izin vererek beni mümkün olduğunca rahat ettirmek. Entry Fragger olacağım ve Karrigan çok iyi bir Entry Fragger olabileceğime inanıyor. Rollerini aldığım FaZe'den farklı olarak Mouz'da daha özgürce, istediğim gibi oynayacağım." dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler