Ms. Marvel Dizisinin Yönetmenleri Belli Oldu

19.09.2020 13:18 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi Disney'in Marvel için oluşturduğu bir sinema evreni bulunuyor. Bazı karakterlere özel yapacağı diziler birlikte de bu evreni genişletecek. Bu dizilerden birisi Ms. Marvel dizisi.
 
En son Marvel's Avengers isimli oyun bolca gördüğümüz ana karakter Ms. Marvel dizisinin yönetmeni belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda çıkan söylentiler de doğrulanmış oldu. Ms. Marvel dizisinin yönetmenleri, bu yıl yayınlanan Bad Boys for Life filminin yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah olacak.
 
Marvel tarafında son dönemlerde her gün yeni bir bilgi paylaşılıyor. Yakın zamanda dizinin başrol oyuncusu da belli olacaktır. Şu an için sadece 2021 yılında yayınlanacağı biliniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler