Mulan ve Jungle Cruise'in Vizyon Tarihi Ertelendi

06.04.2020 12:54 Özgür Eroğlu

 
Disney'in bu yıl içerisinde çıkarmayı planladığı iki filmi daha ertelendi. Salgın yüzünden tüm Marvel filmlerinin takvimi değiştirildi ve diğer Disney filmlerinin de vizyon tarihi değişmiş oldu. Şimdi ertelenen filmler ise Jungle Cruise ve Mulan.
 
Normalde Temmuz 2020'de vizyona girmesi beklenen Jungle Cruise, 30 Temmuz 2021'e ertelendi. Filmin başrollerinde Dwayne Johnson ve Emily Blunt oynuyor. Filmin yönetmenliği Jaume Collet-Serra, senaristliğini ise Glenn Ficarra üstleniyor.
 
Bir diğer ertelenen film ise Mulan. Geçtiğimiz ay vizyona girmesi gereken Mulan'ın, ertelenme sonrasında yeni vizyon tarihi 24 Temmuz 2020. Filmin başrolünde Yifei Liu bulunuyor. Yönetmenliğini ise Niki Caro yapıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler