Mulan'ın Disney+'ta Yayınlanmasına Karar Verildi, Yayın Tarihi Açıklandı

05.08.2020 12:37 Özgür Eroğlu

 
1998 yılında ilk kez animasyon filmi olarak çıkan Mulan serisinin, yine aynı isimli live action filminin yayın tarihi belli oldu.
 
Birkaç ertelenmeden sonra filmin vizyon tarihinin 21 Ağustos olmasına karar verilmişti, ancak geçtiğimiz hafta film belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Geçtiğimiz saatlerde ise filmin yeni yayın tarihi belli oldu.
 
Ayrıca sonunda filmin dijital olarak yayınlanmasına karar verildi. Film 4 Eylül'de Disney+ üzerinden yayınlanacak. Ancak film ücretsiz olarak değil 30$ gibi bir fiyata yayınlanacak. Ayrıca sinemaların açık olduğu ve Disney+'ın olmadığı diğer ülkelerde de film aynı tarihte vizyona girecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler