NFS: Shift 2 vs Forza 3 vs GT5 Karşılaştırması

12.03.2011 12:10 Levent Polater

 
    Bundan önce hep hayran veya site yapımı oyun karşılaştırmaları görürdük ancak bu seferki oldukça resmi. Bizzat EA tarafından Need for Speed: Shift 2 için yapılan yeni karşılaştırma videosunda rakip olarak Forza 3 ve GT 5'i ele alınmış.
 
    Oldukça gerçekçi bir yarış deneyimi sunacağı belirtilen NFS: Shift 2'nin bu karşılaştırma videosundan sonra Forza 3'ten iyi olup olmadığını sizin düşüncelerinize bırakıyorum.
 
     1 Nisan'da PS3, PC ve Xbox 360 platformlarına çıkacak olan Need for Speed: Shift 2'nin karşılaştırma videosunu aşağıda görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 12 Dk önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 1 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 3 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler