NFS: Shift 2'den "Corvette C6.R GT1" Videosu

Gerçeğini alamıyoruz, bari oyunda deneme fırsatı yakalayalım
19.03.2011 10:01 Alkan Adakaner


      Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen NFS Shift 2 Unleashed'ın yeni videosu yayınlandı. Bu videoda profesyonel bir yarışçı olan Tommy Milner'ın Mazda Raceway Laguna Seca pistinde Corvette C6.R GT1 ile mükemmel performansına tanık oluyoruz.
 
      Tommy Milner'ın direksiyon seti kullanarak gerçek bir yarıştaymış gibi oyunu oynaması (videonun sonundaki hareketlerinden heyecanlandığını da anlıyoruz) sizi de heyecanlandırabilir.
 
      Geliştirici firmanın sürekli gerçekçiliğe vurgu yapması ve oyunlarını Gran Turismo 5 ve Forza Motorsport 3 ile kıyaslaması kendilerine ne kadar güvendiklerinin de kanıtı.
 
      31 Mart'ta piyasaya çıkacak oyun PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarında boy gösterecek. Aşağıdaki oynatıcıdan yeni videoyu izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 33 Dk önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 1 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 3 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler