Naughty Dog Ekibi Yeni Oyundan İpucu mu Veriyor?

31.10.2013 20:02 Samet Konuksal


    PlayStation cephesinin gözbebeği firmalarından Naughty Dog'un yeni nesil konsol için hazırladığı proje büyük merakla bekleniyor. Gün içerisinde Naughty Dog ekibinden gelen Tweet'ler, oyunculara farklı bir heyecan yaşattı.
 
    Naughty Dog ekibinden bazı isimler, Kaliforniya'da yer alan SpaceX isimli uzay araştırma merkezini ziyaret etti. SpaceX'i ziyaret eden isimler arasında firmanın tasarımcılarından David Ballard ve yapımcılarından Jason Paul'un haricinde Uncharted serisinin sinematik ve animasyonlarından sorumlu ismi Josh Scherr ile The Last of Us'taki Ellie'nin aktörü Ashley Johnson da yer aldı.
 
    Bunu normal bir ziyaret olarak düşünebiliriz tabii fakat ekibin hep bir ağızdan bunu Twitter'da vurgulaması, akıllara bu durumun yeni oyunla ilgili bir viral çalışma olabileceği fikrini getirdi. Uzay teması ve Naughty Dog. Ne dersiniz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 1 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 4 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 4 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler