Naughty Dog Kazara The Last of Us 2'yi Duyurdu mu?!

17.09.2015 12:38 Talha Aynacı

Naughty Dog görünüşe göre The Last of Us 2'nin yapım sürecinde olduğunu kazara duyurdu.

Uncharted: Nathan Drake Collection yazarı Josh Scherr bir canlı yayın esnasında görsel animasyonlarla ilgili bilgi verirken şu sözleri sarfetti: "Tüm Uncharted serisindeki yüz animasyonları Eric Baldwin tarafından oluşturuldu. Tüm Uncharted serisi ve ilk Last of  Us'daki... Ah ilk The Last of Us mı dedim az önce?  İlk The Last of Us...The Last of Us, ilk The Last of Us..."
 
Bu konuşmanın ardından Baldwin dayanamayıp duruma gülerken iletişim menajeri Eric Monacelli duruma hakim olarak konuyu hızlıca Left Behind DLC'sine çevirdi.
 
 Scherr belki de The Last of Us'ın PlayStation 3 sürümünü veya Left Behind DLC'sini kastederek  "ilk The Last of Us" demiş olabilir ancak böyle bir kasıt olsa açıkça beyan edilmez miydi?
 
Bu The Last of Us 2 ile ilgili söylemlerin ilki değil. Daha önce de Ünlü ses aktörü Nolan North da "The Last of Us 2'nin yapım aşamasında olduğunu biliyorum." açıklamasını yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler