Naughty Dog Nihayet The Last of Us 2 Hakkında Konuştu!

23.09.2015 12:43 Talha Aynacı

 
     Geçtiğimiz hafta Naughty Dog çalışanlarının canlı yayında kırdığı potu sizlere aktarmıştık. The Last of Us 2 hakkındaki söylentileri ayyuka çıkaran bu kazanın ardından PlayStation Magazine'e açıklamada bulunan Naughty Dog'un önemli isimlerinden Neil Druckmann, The Last of Us'ın devamı için prototip çalışmalarının olduğunu dile getirdi:
 
"Uncharted 4'ün uapımına başlamadan önce The Last of Us 2 hakkında beyin fırtınası yaptık; yeni karakterler, Joel ve Ellie'nin de bulunduğu The Last of Us 2 için fikirler veya bir bilimkurgu oyunu veya bir fantazi oyunu için fikirlerimiz de vardı. Ancak bizden Uncharted 4 istendi. Sanırım Nolan North bizim The Last of Us 2 üzerinde çalıştığımızı söylerken bir bakıma haklıydı ancak bir sonraki oyunumuzda ne yapacağımızı tam olarak bilmediğimiz için bunlar prototip olarak kaldı. Uncharted 4 tamamlanın ardından bir kaç ay sonra da ne yapacağımızı bilmeyeceğiz."
 
     Görünüşe göre The Last of Us 2 üzerinde çalışılmış ancak Uncharted 4'ün araya girmesiyle projeye ara verilmiş ve geri dönülecek mi, dönüş ne zaman gerçekleşecek sisli bir yol var önümüzde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler