Naughty Dog ekibinden üzen haber: The Last of Us Multiplayer ertelendi!

27.05.2023 21:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Uncharted, Crash Bandicoot, The Last of Us ve daha fazlasıyla bilinen Naughty Dog ekibinden hayranları üzen haber geldi. Ekip şu anda üzerinde uğraştığı The Last of Us'ın çok oyunculu projesi için daha yapılacak çok işlerinin olduğunu ve bu kapsamda çıkışının daha ileri bir tarihe alınacağını açıkladı. Bunun yanı sıra stüdyo duyurulmamış "tek oyunculu" bir proje hakkında da açıklama yaptı.
 
İki farklı proje hakkında ekip çeşitli açıklamalarda bulundu 
 
 
 
The Last of Us oyun serisiyle ve TV dizisiyle beraber büyük bir ivme daha yakalayan Naughty Dog, bu evreni genişletmek için çeşitli projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda şu anda The Last of Us'ın çok oyunculu bir deneyimi üzerinde uğraşıyor. Ancak ekip bu projenin beklenenden daha geç çıkacağının açıklamasını yapıyor. Bu kapsamda hayranlara şunları bildiriyor:
 
"The Last of Us'ın çok oyunculu projesi hakkında daha fazla detayı duymak için sabırsızlandığınızı biliyoruz. Bir yandan stüdyomuzun şimdiye kadar yaptığı işlerle gurur duyarken geliştirme sürecimiz de devam ediyor. Mevcut çok oyunculu proje için şu anda üzerinde çalışılacak kısımların olduğunu sizlere bildiriyor ve bu kapsamda oyuna daha fazla zaman ayırmak istiyoruz.
 
 
 
Diğer taraftan ekibimiz yepyeni bir tek oyunculu deneyim üzerinde çalışıyor. Mevcut projelerin yanı sıra bu yeni proje üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yakın zamanda daha fazla detayı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Açıklamayla beraber hem mevcut çok oyunculu projenin daha ileri bir zamanda çıkış yapacağını ve mevcut projenin haricinde bir de tek oyunculu proje üzerinde çalıştıklarını öğreniyoruz. Umuyoruz geliştirici ekip bu zamanı iyi değerlendirir ve bu kapsamda en iyi deneyimi sunacak oyun ve oyunları bizlere sunar. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 10 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler