Need for Speed: Heat'in Mart Ayı Güncellemesi Yayınlandı

03.03.2020 17:50 Özgür Eroğlu

 
Popüler yarış oyunu serisi Need for Speed'in 8 Kasım 2019 tarihinde piyasaya sürülen yeni oyunu Need for Speed: Heat'in, Mart ayı güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile oyuna 2 yeni araç, meydan okumaların bulunduğu Black Market Delivery yani Kara Borsa Teslimatı ve bazı geliştirmeler eklendi.
 
Kara Borsa Teslimatı bölümünde, oyunun yeni karakteri Raziel ile tanışacaksınız ve onun verdiği bazı meydan okuma görevlerini yerine getireceksiniz. Bu meydan okumaları tamamlamanız durumunda Raziel, sizleri ödüllendirecek. 
 
Mart ayı güncellemesi ile birlikte oyuna 2 yeni araç eklenecek. Bunlardan birisi yani, Aston Martin DB11 Volante ’19 ücretsiz olacak. Diğer araç ise McLaren F1 ’93 ve bu araç ücretli olacak. Kara Borsa'dan bu araçları alabilmek için belirli bir REP seviyesine ulaşmanız gerekiyor. Ücretsiz olan için 20. seviyeye, ücretli olan için 30. seviyeye ulaşmanız gerek.
 
Son olarak ise menüde bazı yeniliklere gidildi ve artık yeni aldığınız parçaları daha kolay fark edebileceksiniz. Bunun dışında ise, oyuna yeni araç animasyonları ve yeni kozmetik eşyalar da eklendi.
 
Güncelleme şu an için tüm platformlarda yani; PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da mevcut. Güncellemenin boyutları ise platforma göre 7.7GB ve 8.38GB arasında değişiyor. 
 
Aston Martin DB11 Volante ’19
 
 
 
McLaren F1 ’93
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Heat Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 20 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler