Need for Speed Unbound'un 20 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı

27.11.2022 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Criterion Games tarafından oyunculara sunulacak olan Need for Speed serisinin yeni oyunu Need for Speed Unbound için 20 dakikalık bir oynanış videosu sızdırıldı. Sızdırılan bu video içerisinde oyun araç geliştirme sistemi, harita, araç sürüş dinamikleri ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Need for Speed Unbound, 2 Aralık'ta geliyor
 
 
 
Çıkmasına günler kala sızdırılan bu video aracılığıyla oyunun birçok detayı bizlere sunuluyor. Yayından kaydedilen bir içerik olduğundan dolayı görüntü kalitesi pek de iyi değil. Oyunu oynamak isteyenler ve uzun süredir bekleyenler bu videoyu izlemeyebilir.
 
Criterion tarafından geliştirilen yeni yarış oyunu 60 FPS'i ve 4K çözünürlüğü destekleyecek. Bunun yanı sıra özelleştirilebilir sürüş efektleriyle de yeni bir sanat tarzını bizlere sunacak.
 
Need for Speed Unbound, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun erken erişimleri ise 29 Kasım'da açılacak. 
 
Oynanış görüntüleri
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed™ Unbound Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler