Yeni Need for Speed Oyunu Geliştiriliyor Olabilir: İşte İlk Detaylar

25.07.2023 20:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Criterion Games tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yılın sonlarında piyasaya sürülen Need for Speed ??Unbound'un ardından ekipler yeni bir oyun geliştiriyor olabilir. Bu varsayım yakın tarihli bir iş ilanı aracılığıyla ortaya çıkıyor ve oyun sektöründen bazı kişiler bir sonraki oyunun hazırlıklarının yapıldığından bahsediyor.
 
İş ilanında çeşitli detaylar yer alıyor
 
 
 
Yakın tarihli ilanın açıklamasında "Battlefield, Star Wars Battlefront ve Burnout gibi sevilen seriler üzerindeki gururlu geçmişimizle Need For Speed ??serisini bir sonraki seviyeye taşımak istiyoruz. Bu kapsamda yarış türünün geleneklerine meydan okuyoruz" ifadesi yer alıyor. Ek olarak ilanda "oyuncuya hızlı, etkileşimli ve özgün bir deneyim sunabilen ve açık bir dünya oluşturma konusunda bizlere yardımcı olacak kişiler aranıyor" cümleleri yer alıyor.
 
Criterion ekibinin bir sonraki Need for Speed oyunu ??üzerinde çalıştığını varsayarsak bu stüdyonun geliştirdiği (NFS serisinin) beşinci oyun olacak. Criterion ilk olarak 2010'da Need for Speed: Hot Pursuit oyununu geliştirdi ve bu seri üzerinde çalışmaya başlamadan önce de popüler Burnout serisinden sorumluydu. 
 
Öte yandan Need for Speed serisinin en yeni oyunu Unbound şu anda PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed™ Unbound Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler