Netflix'in Dragon's Dogma Animesi Yayınlandı

17.09.2020 19:52 Özgür Eroğlu

 
Capcom'un açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma'nın geçtiğimiz yıl duyurulan Netflix anime uyarlamasının ilk sezonu yayınlandı.
 
Dizinin ilk sezonu 7 bölümden oluşuyor ve her bölüm ortalama 25 dakika uzunluğunda. Tüm bölümleri şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.
 
Dizinin tanıtım yazısı şöyle: Ethan, evini yerle bir eden ejderhayı yakalayıp işini bitirmek üzere bir yolculuğa çıkar. Aniden yanında beliren bir piyon, hayatını korumak için ona hizmet eder. Ancak Ethan'ı bekleyen tehlikeler, hayal edebileceğinden çok daha büyüktür. Ne de olsa bir canavarla savaşıyorsanız siz de canavara dönüşebilirsiniz.
 
Seslendirme kadrosunda Greg Chun, Erica Mendez ve Cristina Vee bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Anime Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Netflix Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler