Neverwinter Nights: Enhanced Edition PC için Duyuruldu

21.11.2017 23:34 Gazali Çetinkaya

 
   Neverwinter Nights: Enhanced Edition Beamdog tarafından PC için resmi olarak duyuruldu.

   Haziran 2002'de çıkmış olan rol yapma oyunu Neverwinter Nights'ın geliştirilmiş sürümünde ana oyun ile birlikte Shadows of Undrentide, Hordes of the Underdark, Pirates of the Sword Coast, Infinite Dungeons, Wyvern Crown of Cormyr ve iki soundtrack bulunacak.
 
   Temel olarak, geliştirmeler birkaç kullanıcı arayüzü ve menüyü 4K çözünürlüğe kadar ölçekleme ve alan derinliği, pixel shaders ve post-processing gibi ek efektler ile sınırlı. Ayrıca Enhanced Edition orijinal Neverwinter Nights'taki kayıt dosyası, modüller ve modlar ile uyumlu olacak.
 
   Neverwinter Nights: Enhanced Edition $20 fiyat ile satışa sunulacak ve ön sipariş veren kullanıcılar betaya erişim sağlayabilecek.

   Eski Bioware geliştiricilerinden oluşan Beamdog bundan önce Baldur’s Gate, Icewind Dale ve Planescape Torment oyunları için de Enhanced Edition çıkarmıştı.
 
   Neverwinter Nights: Enhanced Edition'ın çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Neverwinter Nights: Enhanced Edition Platformlar: PC Geliştirici: Beamdog Dağıtıcısı: Beamdog Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Mart 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler