New Mutants Dijital Olarak Yayınlanmayacak Gibi Duruyor

09.05.2020 13:05 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Fox'u geçtiğimiz yıl satın almasından sonra New Mutants filminin hakları da Disney'e geçmiş oldu. Vizyona girme konusunda sürekli bir sorun yaşayan New Mutants'ın dijital olarak yayınlanması konuşuluyordu, ancak Disney filmin sinemalarda vizyona girmesini istiyor gibi duruyor.
 
Başlangıçta 13 Nisan 2018 olan vizyon tarihi, Şubat 2019'a itildi. Sonrasında ise 3 Nisan 2020'ye ertelendi. Filmin geçtiğimiz ay vizyona girmesi bekleniyordu, ancak ne yazık ki Koronavirüs sebebiyle sinemalar kapatıldığı için vizyona giremedi. Disney'in Marvel filmleri için yaptığı son takvimde de New Mutants kendine yer bulamadı.
 
İnsanlar da filmin ya sinemalar açılınca hemen vizyona gireceğini ya da dijital olarak yayınlanacağı düşünmüştü. Geçtiğimiz günlerde de film Amazon'da ön siparişe açıldı ve insanlar dijital olarak yayınlanacağı düşündü. Ancak sonrasında durum düzeltildi Amazon yanlışlıkla yapıldığını açıkladı.
 
Kısacası Disney, filmin direkt olarak sinemalarda vizyona girmesini istiyor gibi duruyor. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga ve Charlie Heaton gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 7 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler