New Mutants Filminden İki Yeni Görsel Paylaşıldı

04.05.2020 13:41 Özgür Eroğlu

 
Marvel sinema evreninin yeni üyesi New Mutants'tan iki yeni görsel paylaşıldı. 
 
Görseller baktığımız zaman, ilk görselde Demon Bear ile savaşan Illyana'yı görüyoruz. İkincisinde ise Smiley Men görüyoruz. Smiley Men'in ne olduğu tam olarak belli değil.
 
New Mutants normalde Nisan ayında vizyona girecekti, ancak salgın yüzünden sinemalar kapalı olduğu için film vizyona giremedi. Marvel filmleri için yeniden yapılan takvimin içerisinde de New Mutants bulunmuyordu. 
 
Film ya Disney+ üzerinden yayınlanacak ya da sinemalar tekrar açıldığı anda vizyona girecek. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga ve Charlie Heaton gibi isimler bulunuyor.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler