New Mutants'ta Normalde Profesör X ve Storm Olacakmış

29.05.2020 13:18 Özgür Eroğlu

 
Vizyona girme konusunda sürekli sorunlar yaşayan New Mutants filmine dair eski planlar paylaşıldı.  
 
2016'dan bu yana yapım aşamasında olan ve sürekli bir sorun çıkan New Mutants'ın hakları en son Fox'taydı,Filmin yapım aşamasında hakları Disney'e geçti ve işler biraz karıştı. İşler toparlandıktan sonra 3 Nisan 2020 gibi bir vizyon tarihine kavuştu, ancak bu sefer de koronavirüs salgını çıktı.
 
Neyse ki filmin son vizyon tarihi geçtiğimiz haftalarda öğrendik ve bu sefer ertelenmeyecek gibi duruyor.  
 
Filmin yönetmeni Josh Boone da film için yaptıkları eski planını açıkladı. İlk başta New Mutants filminde Profesör X'in ve Storm'un olması planlanılmış. Hatta filmin X-Men Apocalypse ile aynı zaman diliminde geçmesi planlanılmış.
 
New Mutants'ın nasıl bir film olacağı, Disney'in bu filme dair bir planının olup olmadığını film çıktıktan sonra öğrenebileceğiz. Belki de farklı bir oyuncular ile Profesör X ve Storm'u yine de görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 26 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler