NieR: Automata Belki Xbox One'a da Gelebilir

14.11.2016 09:26 Gazali Çetinkaya

   Metal Gear Rising: Revengeance ve Bayonetta 2 gibi yapımlarla tanıdığımız PlatinumGames şu sıralar Steam ile PS4'e gelecek NieR: Automata üzerinde çalışıyor ve oyunun yapımcısı Yosuke Saito'nun röportajına göre oyun bir ihtimal Xbox One için de gelebilir.
 
   İlk olarak bu konu hakkında daha önce yapılan bir röportajı hatırlayacak olursak, oyunun Xbox One ve NX (Switch) için gelip gelmeyeceği sorulduğunda, şu anda öyle bir planlarının olmadığı belirtilmiş ancak %0 ihtimal olmadığı da söylenerek açık bir kapı bırakılmıştı. 
 
   Şimdi ise Game Rant ile bir röportaj yapan yapımcı Yosuke Saito, Xbox One sürümü üzerinde düşünüldüğü ve oyunun PS4 ile PC çıkışındaki başarısının bunda belirleyeci etken olduğunu açıkladı.
 
   Yapımcı Yosuke Saito ayrıca NieR: Automata'nın PS4 Pro sürümü ile ilgili olarak oyunun 60FPS çalıştığını ve 4K çözünürlüğe optimize etmeye uğraştıklarını belirtti. Son olarak oyunun 25-30 saat süreceği de tekrar dile getirildi. Yine daha önceki bir röportajda 25 saat süreceği belirtilen oyunun yan görev ve diğer etkinlikler ile süresinin daha da uzatılabileceği duyurulmuştu.
 
   NieR: Automata ilk olarak 23 Şubat tarihinde Japonya'da PlayStation 4 için çıkış yapacak ve 2017 yılının ilk dönemlerinde Batı için gelecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler