NieR: Automata Kaç Saat Sürecek, Xbox One ve NX için de Gelecek mi?

20.08.2016 15:04 Gazali Çetinkaya

 
   PlatinumGames ve Square Enix, Almanya'nın Köln şehrinde gerçekleşmekte olan Gamescom 2016 etkinliğinde NieR: Automata için yeni bilgiler paylaştı. Bu bilgiler sayesinde de oyunun kaç saat süreceğini ve Xbox One ile NX için de gelip gelmeyeceğini öğrenmiş olduk.
 
   İlk olarak PlayStation 4'e özel olarak duyurulan NieR: Automata'nın Gamescom 2016'da yapılan duyuru ile Steam için de geleceğini hatırlatalım. Haliyle bu haberden sonra oyunun diğer platformlar için çıkıp çıkmayacağı merak edildi ve Square Enix, şu an için Xbox One ve NX'e oyunu çıkarmak gibi bir planlarının olmadığını belirtti. Yine de bu durumun %0 olmadığını da ekledi. Yani ileride belki oyunu bu iki platform üzerinde de görebiliriz.
 
   Bir diğer merak edilen soru ise oyunun kaç saat süreceği oyunu geliştiren PlatinumGames tarafından açıklandı. Dualshockers.com ile röportaj yapan geliştirici ekip oyunun 25 saat civarında süreceğini ancak yan görev ve diğer etkinlikler ile bu sürenin daha da artacağını belirtti. Bunun dışında oyunun birden farklı sonunun olduğunu belirten PlatinumGames farklı sonları görmek için yan görevlerin gerekli olduğunu da açıkladı.
 
   NieR: Automata, 2017 yılında PlayStation 4 ve Steam için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler