NieR: Automata'nın PC'ye Özel Olması Planlanmış

02.11.2017 18:55 Gazali Çetinkaya

 
   İlk NieR 2010'da PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmış, PC'ye gelmemişti. İkinci oyun NieR: Automata ise 7 - 10 Mart 2017 tarihinde Batı'da PlayStation 4 platformu için çıkış yapmıştı. Ardından 17 Mart tarihinde Steam üzerinden PC için de çıkışını gerçekleştirmişti.
 
   Prodüktör Yosuke Saito tarafından belirtilene göre NieR: Automata'nın en başta PC'ye özel olması planlanmış.
 
   WowJapan ile bir röportaj gerçekleştiren Yosuke Saito "Oyunu yalnızca PC için çıkarmayı planlamıştık." dedi ve şu şekilde devam etti: "Bununla birlikte, yayıncılar tarafından yapılan atılımların ardından oyunun PlayStation 4'te de yayınlanmasına karar verildi. Oyun, PC'ye yönelik olan Platinum oyun motorunda yaratıldı. Dolayısıyla nihai olarak, platform seçimi oyunun tasarlandığı yol üzerinde hiçbir etkiye sahip değildi. [...] Geliştirme sürecinin çoğu PC'de yapılır." 
 
   Square Enix ileride yeni bir NieR projesi ile daha karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Oyun yönetmeni Yoko Taro ve prodüktörü Yosuke Saito verdikleri iş ilanında NieR ile ilgili yeni senaryolar yazacak ve alt görevler üzerinde çalışacak kişiler aradıklarını duyurmuştu.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler