Nier Automata Demo - PS4 vs PS4 Pro

01.01.2017 00:24 Gazali Çetinkaya

 
   Eurogamer'ın teknik analiz kısmı DigitalFoundry, geçtiğimiz hafta çıkış yapan Nier Automata demosunu standart PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro üzerinde karşılaştırdı.
 
   Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşıp tüm detaylara göz atabilirsiniz ancak kısa bir özet geçecek olursak, Nier Automata daha öncesinde de açıklandığı üzere oynanışta standart PlayStation 4 üzerinde 900p, PlayStation 4 Pro üzerinde ise 1080p çözünürlükte çalışıyor. Anti-Aliasing konusunda ise PlayStation 4 Pro haliyle standart sürüme göre daha iyi bir iş çıkarıyor. Aynı şekilde doku filtre kalitesi de PlayStation 4 Pro üzerinde biraz daha iyi. Ek olarak PlayStation 4 Pro sürümünde motion blur efekti eklenmiş.
 
   Frame rate ise iki konsolda da 60FPS ancak bu oynanış esnasındayken geçerli. Yani ara sahneler 30FPS olarak çalışıyor. Oynanış sabit 60 olmasa da performansı fena değil. Özellikle henüz demo olduğunu düşünürsek. 
 
   Nier: Automata, 7 Mart tarihinde Kuzey Amerika, 10 Mart tarihinde ise Avrupa'da çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4'ün yanı sıra Steam için de çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler