Ninja Gaiden Sigma'nın Vita Sürümünden Görseller

Ryu Hayabusa'nın bu macerası büyük beğeni topluyor
17.09.2011 00:28 Alkan Adakaner


     2004 yılında Xbox için piyasaya çıkan ve zamanının en iyi aksiyon oyunlarından birisi olarak görülen Ninja Gaiden daha sonra "Sigma" ekini alarak daha gelişmiş grafikler ve içeriklerle Playstation 3'te boy göstermişti. Tecmo Koei şimdi PS3'teki Ninja Gaiden Sigma'yı daha da geliştirip Vita ekranlarına taşıyor.
 
     Şu an oyunun Vita sürümünün içerik olarak neler sunacağına dair pek bir bilgimiz yok, ama oyunun dokunmatik ekranın da nimetlerinden yararlanmasını bekliyoruz. Ninja Gaiden Sigma'nın Vita sürümüne ait ilk ekran görüntüleri de grafiklerin kaliteli olacağına işaret ediyor.
 
      Japonya'daki kurgusal Vigoor İmparatorluğunda geçen oyunumuz geçmiş ve geleceğin bir araya geldiği bir tasarıma sahip. Ninjalar, yüksek teknolojiyle geliştirilen robotlar ve mitolojik figürlerle karşılaştığımız Ninja Gaiden Sigma aksiyon dozu yüksek bir yapım.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden Sigma Plus Platformlar: VITA Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler